Publicitat
Oci i cultura

Les sardanes van a plaça a Matadepera

Sardanes a Matadepera / MIQUEL BADIA

Aquest dissabte a les 12 h del migdia té lloc el Concert de sardanes per commemorar el 40è Aniversari de l’Agrupació Sardanista La Mola.

Tindrà lloc al parc Pep Ventura de Matadepera i comptarà amb la participació de la Cobla Jovenívola de Sabadell i la soprano Ariadna Moraleda. S’estrenarà la sardana La Mola de Matadepera, del compositor Jordi León, precisament dedicada al 40è aniversari de l’entitat. 

També hi haurà sardanes eternes, contemporànies, que es canten i de ball d’envelat.

Casal Pere Quart

Per una altra banda, el casal Pere Quart de Sabadell acull avui el concert solidari Fulles d’oblit. Organitzat per l’entitat Promou Acurae (de serveis d’assistència domiciliària), comptarà amb obres per piano i cant d’Scriabin, Schubert, Alban Berg, Hugo Wolf, Debussy, Mompou i Toldrà. 

Els artistes que hi participen són la soprano Patrícia Sendra, el pianista Lluís Avendaño i la ballarina Ainoa Soler. Pau Torner, per la seva part, s’encarregarà de la presentació de l’acte (que arrenca a les 19 h, amb entrada lliure). 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top