Oci i cultura

La gala del teatre arrodoneix l’esclat cultural de la tardor

Entrada a la sala gran del teatre Sant Vicenç / LLUÍS FRANCO

Sense dubte, cal remuntar-se fins a l’any 2019 per veure una programació cultural tan tupida com la que ha arrencat aquest curs 2021-2022. 

La gala Sabadell Teatre Associació servirà demà de posada de llarg del món teatral amateur i professional de la ciutat, en una trobada a La Faràndula a partir de les 20 h. Encara hi queden algunes darreres entrades, que són gratuïtes. 

Una gala que servirà per presentar la temporada en la que tan sols hi faltarà el Teatre del Sol, clausurat sine die per deficiències en l’estructura de l’edifici i amb un futur incert. 

Dijous serà el torn del festival de contes Vet Aquí Sabadell, amb un acte d’inauguració que tindrà lloc a l’Espai FOC (20.30 h). Divendres és el dia d’arrencada del festival Parapariure, amb l’acte central de monologuistes d’humor al Casal Pere Quart (20 h). Tant el Vet Aquí com el Parapariures estenen la programació fins diumenge. 

Per veure una mostra de l’acumulació de plans, el mateix divendres torna també el festival Sonen, amb un concert de Jaume Papell i Marc Real a l’Acadèmia de Belles Arts. 

A més a més, entre ahir i dijous els cinemes Eix Macià i Saló Imperial estan oferint entrades a 3,5 euros, dins la campanya del Ministeri de Cultura Tornem al cinema. Aquest octubre, a més a més, torna la temporada d’Òpera amb la representació d’Il Barbiere de Siviglia els dies 20, 21, 22, 23 i 24. També arrencarà la temporada de música de Joventuts Musicals. 

Novembre

Ja al novembre, l’Espai Àgora acollirà la IV edició del festival de microteatre la Cia Tres Homes Grossos (5 i 6).

Els dies 6 i 7, així mateix, la Fira Sabadell serà escenari del festival familiar Ceba’t. 

Comentaris
To Top