Ciutat

El Govern preveu relaxar les mesures contra la Covid-19 a Catalunya

/ V.R.

Es relaxen les restriccions a Sabadell i la resta de Catalunya. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha avançat que la propera resolució del Procicat modificarà algunes de les restriccions en aforaments decretades per la Covid-19. El Govern té previst autoritzar que l’interior de la restauració pugui tenir taules de fins a deu comensals, deixant enrere així la restricció de fins a sis persones.

D’altra banda, els grans espais amb capacitat per a més de 10.000 assistents podran acollir fins al 60% del seu aforament, ampliant així el públic permès. Està previst que les novetats s’aprovin aquest dimarts a la tarda i entrin en vigor aquesta setmana.

La portaveu també ha assegurat que es pretén posar en marxa el passaport Covid per permetre la reobertura de l’oci nocturn a l’interior. El Govern té previst portar al TSJC l’ús d’aquest passaport per entrar als locals ara tancats. Tot i que Rac1 afirmava que s’avança la reobertura al proper 8 d’octubre, Plaja ha assegurat que “la data no està tancada”, però ha explicat que serà “al més aviat possible” atenent a les dades epidemiològiques i que jurídicament estigui tot ben lligat.

Comentaris
To Top