Ciutat

Can Rull i Cifuentes tindran noves rampes per millorar l’accessibilitat dels veïns

L'enllaç dels carrers de Bécquer i Plaute, un dels àmbits d'actuació / D.S.

Els barris de Cifuentes i Can Rull veuran millorades les seves escales, guanyaran noves rampes per millorar l’accessibilitat dels veïns i tindran noves zones enjardinades. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat aquest dilluns una inversió de 492.000 euros per executar els projectes.

El primer tinent d’alcaldessa i portaveu del Govern, Pol Gibert, destaca que aquestes actuacions permetran eliminar barreres arquitectòniques salvant “un desnivell important, ja que són barris que es van construir fa molts anys i intervenir-hi requereix més recursos”. Gibert assegura que l’accessibilitat és una de les principals preocupacions dels veïns, en part perquè “els serveis estan a la part baixa del barri i la gent viu a la part alta”, de manera que hi ha força mobilitat.

A Cifuentes es treballarà entre els carrers de Beethoven i Palestrina i la carretera de Terrassa i a Can Rull entre la connexió dels dos nivells que conformen la plaça de Ròmul i l’enllaç entre els carrers de Bécquer i Plaute.

Les obres començaran en els pròxims mesos un cop s’hagin licitat i adjudicat. Els projectes de Cifuentes tenen un pressupost de 230.533,71 euros i els de Can Rull, 241.333,61 euros. Els primers tindran un termini d’execució de tres mesos i els segons de quatre, un cop s’iniciïn els treballs.

Comentaris
To Top