ESPORTS

Probable canvi horari del Nàstic-Sabadell que es jugaria a les 19 h

Toni Gabarre en una acció de l'últim Sabadell-Vila-real B / Ll. Franco

Si la Federació Espanyola de futbol confirma el seu vistiplau, el Gimnàstic-Sabadell de la setena jornada de la Primera RFEF que es disputa dissabte el Nou Estadi de Tarragona canviarà d’horari i començarà a les 7 de la tarda, dues hores més tard del que estava anunciat. El motiu és la coincidència horària (17 h) amb el partit At. Madrid-FC Barcelona de la Lliga Iberdrola femenina que Esport3 també vol oferir en directe.

En aquestes últimes hores, s’han produït contactes entre TV3, els clubs implicats i la RFEF. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, Gimnàstic i Centre d’Esports no han posat cap impediment al canvi, però la proposta ha estat rebutjada, en principi, per l’organisme federatiu que volia mantenir les 5 de la tarda. Finalment, en una nova ronda de converses, tot apunta que la Federació hauria cedit i durant la jornada d’aquest dijous es comunicarà la decisió de manera definitiva. D’aquesta manera, Esport3 podrà oferir el partit de la màxima categoria femenina del FC Barcelona i a continuació el duel entre Nàstic i Sabadell. De totes maneres, encara no hi ha res oficial i caldrà esperar.

En l’àmbit esportiu, sembla complicat que Hidalgo pugui recuperar els jugadors tocats, cas de César Morgado o Ramon Folch, baixes contra el Vila-real B, a més de David Caballo que en té per més temps. El partit es pot considerar la primera final per sortir de la zona de descens i tranquil·litzar els ànims de l’afició, que també estarà present en bon nombre al Nou Estadi tarragoní. Des del club s’organitza un bus, amb col·laboració amb les penyes, al preu de 25 euros, inclosa l’entrada.

Comentaris
To Top