Publicitat
Ciutat

Els barris del sud celebren la festa ‘Fes salut, mou-te’, per fomentar l’esport

Els barris del sud de Sabadell –Campoamor, Espronceda, Creu de Barberà i les Termes– donen tret de sortida a la festa Fes salut, mou-te, amb un programa amb més de 25 activitats previstes. La campanya, que es posa en marxa sota el lema Més exercici, més salut mental, busca promocionar l’activitat física i l’esport per millorar la salut física i mental dels veïns.

Tret de sortida a la festa de la Salut / CEDIDA

L’organització va a càrrec de la Taula de Salut Comunitària de Sabadell Sud, formada per les entitats del districte sisè, les associacions veïnals, les farmàcies comunitàries del districte, l’Ajuntament de Sabadell, l’Agència Salut Pública i el CAP Sud i el CAP Creu de Barberà. La campanya, que s’iniciava ahir, s’allargarà fins al diumenge 24 amb la gran festa final. El programa preveu jornades de portes obertes, exhibicions o caminada popular, entre d’altres.

També es portarà a terme l’exposició Fotoveu Mou-te, una exposició fotogràfica feta per veïns del barri que plasmen les limitacions i oportunitats de l’exercici físic als seus barris.

Publicitat
Comentaris
To Top