Ciutat

La direcció de Podem titlla Morell de “trànsfuga” i demana al PSC que l’aparti del Govern

Imatge d'arxiu de Marta Morell / LLUÍS FRANCO

La secretària general de Podem a Catalunya, Concha Abellán, ha demanat al Partit Socialista de Catalunya (PSC) que posi fi al seu acord de govern a l’Ajuntament de Sabadell amb Marta Morell, qui ha qualificat de “trànsfuga”. De fet, Abellán ha incitat als socialistes i a la resta de grups del consistori a fer un pacte “antitransfuguisme”. “Si el PSC vol estabilitat, no ha de governar amb trànsfugues”, ha afegit.

Per la seva part, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés ha assegurat que “en l’àmbit de govern no té cap afectació. És un tema de partits i per tant han de ser els mateixos partits qui acabin aclarint aquesta situació”.

Així mateix, Concha Abellán exigeix a l’encara portaveu del grup municipal de Podemho serà fins al pròxim ple del dia 2 de novembre— que renunciï a l’acta de regidora i que l’entregui a algú del partit que sí que “representi els valors de Podem”. “Morell ja no forma part del partit gràcies al qual va guanyar aquesta representació política. No representa la gent de Sabadell que va votar Podem en les últimes eleccions municipals. Només es representa a ella mateixa”, ha afirmat.

Dit això, la secretària general de Podem creu que la desestimació per part del jutge de les mesures cautelars que demana Morell és una mostra més perquè faci un pas al costat. “La seva indefensió va ser tan suposada que fins i tot el jutge ha desestimat les mesures cautelars que demana”, ha apuntat.

Resposta a l’actual portaveu del partit a la ciutat

D’altra banda, Concha Abellán s’ha dirigit a l’actual portaveu de Podem a Sabadell, Antonio Ontiveros, qui aquest matí ha assegurat, després d’anunciar la seva dimissió del càrrec i la suspensió de la militància, que la direcció de la formació lila ha debilitat l’estructura del partit a la ciutat. “Farem una assemblea amb la militància de Podem a Sabadell. Ens rearmarem i decidirem quines persones poden representar millor el partit a la ciutat”, ha finalitzat.

Comentaris
To Top