Publicitat
ESPORTS

El Club Natació planta cara al Tarragona en el debut a SuperLliga2 (2-3)

Els jugadors agraeixen el suport de l'afició a Les Naus / CEDIDA (CNS)

En una cita històrica a Les Naus, el conjunt masculí del Club Natació Sabadell ha debutat amb derrota a la SuperLliga2 de vòlei davant el Intercop Tarragona (2-3), un dels teòrics candidats a lluitar a la zona alta de la taula. Sobre la pista ha presidit la igualtat. Els visitants s’han avançat amb el 21-25 del primer set, aprofitant també el lògic nerviosisme dels nedadors en la seva estrena oficial de la temporada perquè en la primera jornada van descansar.

De totes maneres, en la segona mànega els nois de Jordi Fernàndez han reaccionat molt bé, mostrant les seves millors armes per imposar-se per 25-20 per retornar l’equilibri al marcador. La història s’ha repetit després, amb el 15-25 del tercer set i un ajustat 25-23 en el quart que abocava el matx al tiebreak definitiu. També ha estat força igualat, però en el moment decisiu el Tarragona ha estat més encertat, evidenciant ofici. De totes maneres, el Club Natació ha plantat cara i els jugadors han volgut agrair el públic el seu suport en una jornada important per la secció que presideix Óscar Llagostera.

Publicitat
Comentaris
To Top