Publicitat
Ciutat

Les places Montserrat Roig i Mestre Planas, unides el 2022

El carrer de Calvet d'Estrella, en el tram que separa les dues places / CEDIDA

Les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, a l’Avinguda-Eixample, estaran unides el primer trimestre del 2022. L’Ajuntament invertirà uns 400.000 euros en aquest projecte, que tindrà diferents fases: d’una banda es pavimentarà el tram del carrer de Calvet d’Estrella que les separa i, paral·lelament, preveu remodelar les dues places.

La Junta de Govern Local ha adjudicat les obres a l’empresa Construcciones Fertes, SL, que tindrà tres mesos per fer-les un cop s’hagin complert els tràmits que ara queden pendents per començar-les. Amb la remodelació, la plaça de Montserrat Roig guanyarà una font i una nova pèrgola, i la del Mestre Planas, mobiliari nou i una àrea de jocs.

Llums LED a l’avinguda

D’altra banda, l’Ajuntament renovarà tota la il·luminació de l’avinguda de Barberà perquè disposi de llums LED, que ofereixen més visibilitat i tenen menys consum energètic. El consistori invertirà prop de 800.000 euros en l’operació. De moment, es desconeix quan podrien començar els treballs per fer aquesta substitució de l’enllumenat tradicional pel nou.

L’avinguda de Barberà estrenarà il·luminació LED

Publicitat
Comentaris
To Top