Publicitat
Ciutat

L'oci nocturn i els gimnasos amplien aforaments

Una dona, entrenant al gimnàs Basic Factory / VICTÒRIA ROVIRA

El Govern preveu ampliar l'aforament de l'oci nocturn del 70% al 80% a partir del cap de setmana. Per altra banda, també augmentarà al 100% l'aforament dels recintes esportius tancats, gimnasos inclosos, que fins ara s'havien de conformar amb un 80%.

Ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia, posterior a la reunió del Consell Executiu. El Procicat es reunirà dimecres per aprovar la mesura.

Plaja ha demanat "prudència", ja que encara "no ha arribat el moment" d'utilitzar l'aforament complet en discoteques i altres locals, tot i que ha destacat que es pugui "seguir avançant". Plaja ha aprofitat l'ocasió per recordar que l'ús de la mascareta és obligatori en recintes d'oci nocturn i gimnasos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top