Ciutat

Comença la poda de més de 5.000 arbres de Sabadell

L’operació es fa a tots districtes i s’allargarà fins a l’estiu del 2022

Arbres a la plaça Granados / LLUÍS FRANCO

L‘Ajuntament de Sabadell ha començat a podar 5.175 arbres de la ciutat. La campanya afecta tots els districtes i s’allargarà fins a l’estiu del 2022.

Al web del departament de Parcs i Jardins es poden consultar els carrers on s’actua, la xifra d’arbres que es poden a cada espai i l’estació de l’any en què es durà a terme l’operació.

La poda consisteix en l’eliminació selectiva de branques o parts de branques que es duu a terme als arbres de dins del nucli urbà per regular-ne l’estructura i donar-los d’una forma determinada. El consistori explica que sovint es fa aquest procés perquè les branques toquen edificis, senyals o afecten la circulació, però també per motius estètics, sanitaris o de seguretat.

En la poda es tallen branques mortes o amb risc de caiguda, branques baixes que afecten els vianants o la senyalització viària o el trànsit, es forma correctament l’arbre o es restauren formes anòmales i s’adeqüen els arbres a les necessitats de cada espai.

Publicitat
Comentaris
To Top