Publicitat
Ciutat

Els Mossos de Sabadell, després de passar el pitjor de la pandèmia: "Ha estat dur"

El Mosso d'Esquadra Enric Cervelló, cap de l'ABP de Sabadell / LLUÍS FRANCO
El Mosso d'Esquadra Enric Cervelló, cap de l'ABP de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Sabadell i la seva àrea bàsica policial (ABP) – Santa Perpètua, Castellar, Sentmenat, Sant Quirze, Sant Llorenç Savall, Gallifa, Palau-Solità i Plegamans i Polinyà– és segura. Així ho ha afirmat Enric Cervelló, cap de l'ABP de Sabadell, durant la celebració del Dia de les Esquadres. "La nostra àrea és segura, malgrat que es produeixen fets delinqüencials", ha apuntat.

El cap de Mossos de Sabadell ha reconegut la tasca dels agents de l'ABP i ha posat en relleu les dificultats que ha hagut d'afrontar el cos arran de la Covid-19: "Han estat mesos durs, però han demostrat una gran professionalitat i entrega, malgrat que la pandèmia ens ha capgirat els serveis", ha apuntat Cervelló. De la mateixa manera, durant el seu discurs ha reivindicat el cos com un dels estaments millor valorats a Catalunya, segons les enquestes.

Ho ha fet en el marc del Dia de les Esquadres, un acte de reconeixement i de lliurament de condecoracions als agents de seguretat ciutadana com a distinció per a aquells que han dut a terme accions meritòries durant la seva trajectòria professional. En un acte celebrat a Fira Sabadell, els Mossos han condecorat una trentena d'agents.

/ LLUÍS FRANCO

Els condecorats han estat reconeguts per la seva tasca en investigació policial, assistència a persones en perill, atenció ciutadana, detencions d'un individu que havia comès un homicidi o la vocació dels agents també fora de servei.

Farrés: "Ens sentim segurs quan arribeu. Tant de bo fóssiu més"

L'acte també ha comptat amb la presència de l'Ajuntament de Sabadell. L'alcaldessa, Marta Farrés, s'ha dirigit als agents amb paraules d'agraïment. "Sou un clar exemple de vocació de servei públic", ha destacat. L'alcaldessa també ha reconegut la professionalitat del cos policial: "Ens sentim segurs quan arribeu. Tant de bo fóssiu més".

Farrés ha realçat la dificultat de les actuacions policials i s'ha posicionat al costat dels agents. "Ens tenen al seu costat", conclou.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en la celebració del Dia de les Esquadres / Lluís Franco

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top