Diners

Un equip de l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell, subcampió al Mundial del Pa

L'equip de l’Escola de Flequers Andreu Llargués / ABEL ROSADO

Un equip de l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell, format pels exalumnes Enric Badia i Marta San José, i capitanejats pel director del centre formatiu, Yohan Ferrant, es va alçar amb la segona posició en el Mundial del Pa, celebrat a Nantes (França), representant Espanya.

A més, l’equip de l’escola, depenent del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, va conquerir la primera posició a la categoria de peça artística, amb una elaboració de pa en forma de molí.

Podi al Mundial del Pa, a França / ABEL ROSADO

Badia i San José són els alumnes més destacats de la primera i la segona promoció del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència que imparteix l’Escola de Flequers Andreu Llargués. “Són professionals tècnicament molt hàbils i complets, capaços d’obtenir molts bons resultats en els diferents vessants de la professió”, explica Yohan Ferrant.

El director del centre sabadellenc destaca que el Mundial del Pa “és una de les competicions més dures del món”. En aquesta edició, l’equip de l’Escola de Flequers Andreu Llargués va competir contra equips del Japó (primer classificat), Itàlia (tercer classificat), Algèria i Bèlgica, entre d’altres.

Publicitat
Comentaris
To Top