Diners

El nombre d’afiliats a la Seguretat Social augmenta a Sabadell i a la comarca

El nombre d’afiliats a la Seguretat Social (SS) ha augmentat a Sabadell un 2,36% (2.035 més) en el mes de setembre d’enguany respecte al mateix període de l’any passat, segons un informe de l’Idescat. El percentatge també és superior amb relació al 2019 (+0,86%).

Pel que fa al Vallès Occidental, es registra un increment interanual del 2,21%, i del 0,93% respecte de setembre del 2019. En el conjunt del Vallès, tant Occidental com Oriental, aquests augments són, respectivament, el 2,41% i l’1,18%. El creixement de l’afiliació evidencia la recuperació del mercat laboral.

Dit això, el nombre d’afiliats a la Seguretat Social a Catalunya augmenta un 3,4% respecte a l’any anterior i se situa en 3.317.456 persones. En relació amb el mes d’agost, la xifra s’incrementa un 0,5% al conjunt del territori i també a 17 comarques, encapçalades pel Priorat (2,0%) i el Vallès Occidental (1,9%).

Comentaris
To Top