Publicitat
ESPORTS

Primer punt del FS Sabadell Femení amb regust amarg (4-4)

Les arlequinades van millorar el seu joc i definició / LL.F.

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro va sumar el primer punt a Segona Nacional després d'empatar a la pista del Futsal Mataró (4-4). Un empat que no deixava satisfetes a les arlequinades que tenien gairebé al sac la victòria en els últims minuts amb un 2-4. Era un partit d'equips necessitats: les del Maresme només havien sumat un punt en les quatre jornades anteriors. El pavelló Teresa Maria Roca va tenir un gran ambient.

La primera part va oferir un intercanvi de cops, amb alternances i ocasions repartides. Les locals van saber aprofitar una acció d'estratègia per colpejar primer. La patacada va fer reaccionar l'equip de Xavi Muñoz, que va començar a guanyar fluïdesa i crear situacions de perill. Abans del descans, una gran combinació entre Amara, Clara i Gemma acabaria amb l'empat. La segona meitat començava com la primera, o sigui amb gol del Mataró (2-1).

Aquesta vegada la resposta arlequinada encara seria més contundent i amb tres gols en la millor fase del partit, obra de Gemma, Amara i Clara, situaven el 2-4 que semblava sentenciar el duel. Les locals van apostar pel joc de cinc i en tres minuts fatídics van igualar el marcador. El FS Sabadell encara va tenir opcions de guanyar fins a l'últim segon, però es va haver de conformar amb el punt que intentarà refermar la pròxima jornada contra el FS Ripollet a Can Balsach dissabte a partir de les 17.45 hores. Una nova oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada.

Remuntada de l'OAR Gràcia

A la Primera Catalana femenina, l'OAR Gràcia de Jordi Civis va confirmar la seva gran arrencada tot i ser un nouvingut a la categoria amb una victòria agònica davant el Mataró (5-4). Tot semblava perdut en el minut 30 quan el marcador assenyalava un clar 1-3, fruit de la superioritat visitant. Però 6 minuts màgics van capgirar la situació i el conjunt gracienc va remuntar amb gols de Maria, Marta i Laura. La bogeria arribaria després del 4-4 quan Carmen, estel·lar sota pals, feia el definitiu 5-4 des de la seva porteria quan només mancaven 6 segons. Un triomf que permet a l'OAR compartir lideratge amb Ind. Santa Coloma i Sant Cugat. Per la seva part, el segon equip del FS Sabadell va caure a la pista del Cardedeu (5-1).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top