Publicitat
Ciutat

La castanyada es desplega de punta a punta amb una quarantena de parades

Una parada de castanyes de l'any 2019 / VICTÒRIA ROVIRA

La festa de la castanyada retorna a Sabadell després que l’any 2020 quedés paralitzada per la situació sanitària derivada de la Covid. La celebració d’enguany s’estendrà de nord a sud de la ciutat amb una quarantena de parades de castanyes a càrrec d’entitats culturals, de lleure i centres educatius i cinc festes veïnals que organitzen les associacions de veïns de Torre-romeu, Camporamor i Espronceda, les Termes, Can Deu i Sant Julià, adreçades especialment al públic infantil. 

També entitats com la Joventut de la Faràndula, la Llar del Vent, la Hermandad Nuestra Señora Virgen de la Fuensanta o la colla de diables Els Sentinelles d’Arkëmis i una trentena de centres escolars i instituts muntaran les seves parades a peu de carrer. Hi seran fins al proper dilluns, 1 de novembre. En el cas del Ciervo, s’ha organitzat un túnel del terror dissabte i un sopar a l’entitat. Els beneficis aniran destinats a organitzar la celebració del centenari, el proper 2022.

Festa als barris

Cinc entitats veïnals de la Sabadell han organitzat activitats en el marc de la celebració de Tots Sants. A la plaça de les Termes s’ha previst la festa de la castanyada aquest divendres a les 17 h i un vermut i tast de castanyes diumenge a partir de les 12 h. A Espronceda i Campoamor, divendres a les 17.30 h s’ha previst la castanyada popular, amb una animació infantil a la plaça de Rogelio Soto i una degustació de castanyes i codonyat casolà. 

En el cas de Torre-romeu, els veïns també han organitzat una degustació a la plaça de Karl Marx i han preparat un túnel del terror al centre cultural del barri el divendres a les 17 h. A la zona nord de la ciutat també s’han organitzat diverses activitats. A Can Deu, al carrer de Romaní, hi haurà tallers infantils, pinta-cares i més activitats festives. I al local de l’associació de veïns de Sant Julia, divendres a les 10 h tindrà lloc una festa amb ball inclòs per celebrar la castanyada.

Publicitat
Comentaris
To Top