Publicitat
ESPORTS

OAR Gràcia i Creu Alta Sabadell afronten el derbi amb dinàmiques oposades

Una imatge de l'últim derbi disputat a la pista del Creu Alta / Ll. F.

El derbi sabadellenc de la Primera Nacional d’handbol arriba aquest dissabte (18.15 h) al pavelló del carrer de Boccaccio en una situació ben diferent pels dos equips, amb dinàmiques totalment oposades.  L’OAR Gràcia ho ha guanyat tot a casa mentre el Creu Alta Sabadell encara no ha puntuat aquesta temporada i és cuer a la taula.

Cesc Borrell, tècnic gracienc, té clar que “si vols estar a la part alta, és vital fer-se forts a la nostra pista. Amb el suport de l’afició notem bones sensacions i volem mantenir la bona ratxa”. De totes maneres, recorda que “en un derbi no compta la classificació. Les dues plantilles han canviat moltíssim respecte a l’any passat. Els veterans mantenen la rivalitat i els joves l’han de començar a viure. En qualsevol cas, és un espectacle i aquests duels afavoreixen l’handbol sabadellenc”.

Afegeix Borrell que demanarà “màxim ritme” als seus jugadors. “Que la pilota no pari i amb una defensa agressiva provocar pèrdues del rival. El Creu Alta pateix desconnexions en alguns trams dels partits que hem d’aprofitar”, explica.

Un al·licient
Ramon Salmurri, l’entrenador del Creu Alta Sabadell Handbol, admet que “l’OAR Gràcia és favorit perquè així ho diu la classificació. Nosaltres estem en una situació complexa i a, més, hem patit un brot de la grip aquesta setmana i encara no sé amb quins jugadors podré comptar”.

Tot i això, creu que “un derbi sempre suposa un al·licient especial i pot ser una bona ocasió per demostrar que volem sortir d’on estem. Jo estic orgullós de la feina de l’equip malgrat els resultats. Els jugadors treballen de valent per millorar i mai es deixen anar. L’OAR està molt fort a casa, fa marcadors alts i la clau serà la concentració per evitar pèrdues de pilotes, un dels nostres problemes principals”.

Publicitat
Comentaris
To Top