Ciutat

Detinguts els dos responsables d’una plantació de marihuana en un local de Sabadell

La plantació de marihuana muntada en un local comercial de Sabadell / ACN

La Policia Nacional ha detingut els dos responsables d’una plantació de marihuana ubicada en un local comercial de Sabadell. Els detinguts són un home de 25 anys i un altre home de 30 que tenien el local llogat a una tercera persona. La policia també ha desmantellat la plantació indoor, que funcionava “a ple rendiment” i tenia 494 plantes, que podrien significar més de 140 quilograms.

El dispositiu policial es va dur a terme a finals d’octubre, quan els agents van registrar el local i van trobar-hi una plantació amb múltiples aparells d’aire condicionat, focus, ventiladors i altres estris per al cultiu. A més, van constatar que la plantació s’alimentava de manera fraudulenta punxant l’electricitat.

La Policia Nacional va començar les perquisicions el mateix mes d’octubre, quan els investigadors van rebre informacions anònimes sobre un possible local comercial que podia acollir activitats relacionades amb el tràfic de substàncies il·lícites. En aquest sentit, el cos agraeix la col·laboració ciutadana i recorda que tota informació es tracta de forma confidencial.

Comentaris
To Top