Diners

Tremosa presenta el seu nou llibre: “No estem en decadència”

Ramon Tremosa i Joan B. Casas, ahir a La Llar del Llibre / D.S.

L’exconseller d’Empresa de la Generalitat de Catalunya i ara diputat del Parlament Ramon Tremosa va presentar ahir el seu llibre, Catalunya, potència logística natural, a La Llar del Llibre, acompanyat per l’economista Joan B. Casas. Tremosa va explicar que la seva obra té la intenció de demostrar que l’economia catalana “no està en decadència”. “No és veritat el que diuen des de Madrid. Mai en els últims dos mil anys Catalunya estava tan bé econòmicament”, va assegurar Tremosa.

L’exconseller va argumentar que el llibre exposa l’augment en els últims anys de les exportacions catalanes i els “bastons a les rodes” de l’Estat a fer el corredor mediterrani. “Si es fes la infraestructura, Catalunya seria un coet”, va afegir. A més, Tremosa defensa que la bona situació econòmica de Madrid es deu a la “desertització” de moltes zones d’Espanya.

Comentaris
To Top