Diners

La fira de professionals de l’automoció torna a Sabadell dos anys després

El saló tindrà les últimes novetats en productes i serveis de la indústria del motor en un mateix espai / LLUÍS FRANCO

La fira per a tots els professionals del sector de l’automoció, Autopro Saló, torna a Sabadell dos anys després. Fira Sabadell acollirà l’esdeveniment els dies 25, 26 i 27 de novembre amb l’objectiu que el saló arribi als 2.000 visitants, superant així la xifra de la primera edició del Saló (uns 1.000 visitants). L’arribada de la pandèmia va provocar l’ajornament de la segona edició de la fira fins aquesta tardor.

Dit això, Autopro Saló, organitzada pel Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona, amb la col·laboració del Centre Metal·lúrgic i la Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA), tindrà les últimes novetats en productes i serveis de la indústria del motor.

Les empreses expositores, més d’una vintena, exhibiran els seus productes més punters pel que fa als recanvis i components, eines, maquinària i utillatge, reparació i manteniment, entre d’altres. A més, la fira també comptarà amb conferències tècniques i un espai demo on els expositors podran realitzar diferents demostracions de la seva activitat, productes i serveis en directe per a tots els visitants.

Expectatives elevades

La presentació de l’esdeveniment s’ha dut a terme aquest divendres al Centre de Promoció Empresarial de Sabadell. El president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona, Hipòlit Moreno, i el president Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA) i del Gremi de Tallers de Barcelona, Celso Besolí, han sigut els encarregats d’oferir els detalls de la fira.

Els organitzadors de l’Autopro Saló, aquest matí / D.S.

Moreno ha assenyalat que la segona edició de l’Autopro Saló pretén sumar sinergies entre les empreses del sector de l’automoció. A més, el president del Gremi de Tallers de Sabadell ha apuntat que els organitzadors volen que l’esdeveniment perduri en el temps: “L’Autopro Saló té molt recorregut i segur que creixerà a mesura que hi hagi més edicions. Volem que cada cop hi hagi més expositors”, explica.

En la mateixa línia, Celso Besolí ha assegurat que la fira servirà per actualitzar el sector de l’automòbil. “Segur que la fira tindrà èxit, perquè les empreses han de saber quins són els avenços tecnològics dels últims dos anys”, ha afegit.

Potents marques expositores

D’altra banda, Autopro Saló compta amb potents marques expositores de les diferents activitats econòmiques de la indústria de l’automoció. Hi trobem Diesel Parts & Components, Sparkes & Sparkes, Dro, Euma Grup, AD Marina, Rectificadora del Bages, i Recanvis Gaudí, entre d’altres. Pel que fa a les conferències sobre el futur del sector, n’hi ha cinc de confirmades. Quatre d’elles tindran lloc el divendres 26 de novembre, mentre que la cinquena es durà a terme l’endemà.

L’accés a Autopro Saó és gratuït per a tots aquells professionals que es descarreguin la invitació personal al web de la fira. Els visitants podran obtenir informació de l’oferta comercial especialitzada, comparar productes, comprovar les tendències del mercat, iniciar o tancar processos de compra, enfortir relacions comercials amb proveïdors i explorar noves oportunitats de negoci.

Comentaris
To Top