Ciutat

La façana de l’Ajuntament de Sabadell es converteix en un calendari d’advent gegant

Instal·lació del calendari d'advent a l'Ajuntament / D.S.

Aquest any, la façana de l’Ajuntament de Sabadell estarà guarnida amb un calendari d’advent gegant. És la primera vegada que la ciutat tindrà aquesta decoració, després que en els últims anys a la façana consistorial s’hi hagin instal·lat llums de colors.

El calendari d’advent mostra els dies de forma desordenada en grans plafons de diferents mides, alguns quadrats i d’altres rectangulars. Els quadres dels dies tenen forma de segell i al seu interior hi ha tant el número com una imatge d’aquesta època de l’any. Per exemple, hi ha una icona d’una bola de neu, imatges del pessebre, una ballarina o estrelles.

Instal·lació del calendari d’advent a l’Ajuntament / D.S.

Operaris de l’Ajuntament han començat a muntar el calendari a la façana de la plaça del Doctor Robert aquest dimecres, utilitzant plataformes elevadores per poder-ho fer. Així, aquest element decoratiu se suma als llums de Nadal que ja fa dies que estan instal·lats als carrers i a la Fira de Santa Llúcia, que s’està muntant a la mateixa plaça.

Sabadell començarà a celebrar Nadal oficialment divendres 26 de novembre, coincidint amb el Black Friday, dia en què es farà l’encesa dels llums, obrirà la Fira de Santa Llúcia i als eixos comercials es trobaran múltiples descomptes per animar les vendes de cara a les festes.

Sabadell recupera la cavalcada de Reis: aquestes són les novetats de la celebració de Nadal

Comentaris
To Top