Diners

Cinc ‘start-ups’ de Sabadell explicaran la seva experiència emprenedora

La Xarxa Onion, amb col·laboració amb el Diari de Sabadell, organitzarà el pròxim dimarts dia 30 de novembre una taula rodona amb la presència de cinc joves emprenedors sabadellencs amb la intenció que expliquin la seva experiència sobre emprendre a Sabadell i debatin sobre el tema. La trobada, que s’emmarca dins del Mes de l’Emprenedoria, tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Qui vulgui assistir-hi, haurà d’inscriure’s a un formulari.

Arnau Navarro (Haddock), Tania Marcial (Tania Marcial), Joshua Molina (Oasis Hunters), Georgina Coll (Columat) i Xavi Martínez (United Gamers) seran els ponents. La intenció principal és que comparteixin amb els assistents quins han estat els motius que els han dut a emprendre, quines expectatives de futur tenen pels seus respectius negocis i si Sabadell és un bon lloc per engegar un negoci.

15 joves que volen canviar el futur

Així mateix, el president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, explica que és un acte pensat per a “gent jove” que tingui “esperit emprenedor”. “Volem donar veu als joves, ja que ells també són capaços de muntar start-ups. La xerrada segur que serà útil per a persones que tenen dubtes de si fer el pas i crear una empresa o no”, afegeix.

S’organitzen activitats per atraure talent emprenedor a Sabadell

Comentaris
To Top