Publicitat
Ciutat

Aterra al Taulí l’helicòpter d’un dels homes més rics de Rússia

L’helicòpter que forma part del seguici del mega-iot Nord del rus Alexei Mordashov, la quarta persona més rica de Rússia i top-50 de la llista Forbes, va aterrar ahir al migdia a l’heliport del Parc Taulí. Concretament, entre les 13:01 i les 13.19 hores, poc menys de vint minuts, per després continuar la seva ruta en direcció cap a València. El temps just perquè flight radar i un usuari de twitter es fessin ressò d’aquesta operació del tot sorprenent.

Des del febrer del 2017 l’heliport del Parc Taulí és la base aèria de la demarcació de Barcelona del SEM i d’on opera l’únic helicòpter preparat per fer vol nocturn. Des del SEM no han pogut donar detalls d’aquesta operació, que avui en dia encara continua sent un misteri.


 

Publicitat
Comentaris
To Top