Ciutat

Gabriel Fernàndez inaugura la seva candidatura davant Aragonès

Fernández en l'acte de presentació de candidatura a la plaça de les Dones del Tèxtil /VICTÒRIA ROVIRA

L’alcaldable d’Esquerra Republicana, Gabriel Fernàndez i Díaz, és ratificat en assemblea per ser el candidat a les eleccions municipals de 2023. La confirmació de la seva candidatura s’ha consolidat amb la celebració d’un acte de presentació amb la visita del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Fernández ha destacat en el seu discurs que és “l’únic candidat vàlid” al consistori, ja que aspira a la “majoria que vol sumar més sensibilitats”, de la qual no ha oferit els matisos. No obstant això, ha posicionat les línies vermelles d’un futur Govern amb “la dreta i la corrupció. En la inauguració del seu discurs, a la plaça de les Dones del Tèxtil, el candidat ha donat les gràcies a la militància pel seu suport remarcant que “l’honor de les persones passa per la confiança que reben”, una lliçó de la seva època de formació.

D’esquerra a dreta, Pere Aragonès, Gabriel Fernàndez i Laia Silvestre de Jovent Republicà/ VICTÒRIA ROVIRA

L’oficialització per part d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Sabadell s’ha guarit amb la visita del president de la Generalitat, Pere Aragonès, el qual ha fet bandera de la retirada de l’amiant del terme municipal de Badia del Vallès. El líder de l’executiu català ha aprofitat aquesta nova actuació, taxada en 4,5 milions d’euros en la retirada d’aquest material tòxic, per argumentar que Esquerra és el partit “dels fets, i no el de les paraules”. Alhora ha llençat a la militància un triple missatge: “compromís, transformació i esperança”, per tal de treballar conjuntament les diferents institucions i entitats socials, mentre es mostrava confiat de les aspiracions del nou candidat per guanyar les pròximes eleccions, i així convertir – Sabadell – en “el mascaró de proa de la majoria republicana de Catalunya”.

Comentaris
To Top