Ciutat

La rehabilitació del poliesportiu de Nostra Llar serà una realitat a partir del 2023

Poliesportiu Artèxtil Nostra Llar

La rehabilitació del poliesportiu de Nostra Llar serà una realitat a partir del 2023

Poliesportiu Artèxtil Nostra Llar / LLUÍS FRANCO

La reforma i ampliació del poliesportiu de Nostra Llar es farà per fases, començarà ben entrat el 2022 i acabarà el 2023, amb la data encara pendent de concretar-se. L’Ajuntament de Sabadell ha tret a licitació les obres de la fase 1 per poc més de 600.000 euros.

En la primera fase es rehabilitarà i ampliarà l’edifici d’espais complementaris i la pista esportiva del sector nord del poliesportiu. El projecte surt ara a licitació i encara queda que s’adjudiqui, per la qual cosa poden passar diversos mesos. Un cop comencin els treballs, està previst que s’allarguin durant nou mesos.

El projecte preveu rehabilitar completament i ampliar l’edifici que hi ha al costat de la pista d’hoquei patins. També se substituirà la coberta de fibrociment i el paviment, es milloraran els tancaments, es crearan nous vestidors, una oficina, una sala polivalent que es podrà dividir en dues i un bar.

S’aprofitarà l’obra per rehabilitar la pista d’hoquei patins perquè es pugui tornar a fer servir, igual que l’edifici del Marcador, s’enderrocaran i es construiran unes noves grades tocant al carrer de Bradford, on també es renovarà la tanca exterior.

Comentaris
To Top