Ciutat

Adjudicades les obres de millora de l’accessibilitat de l’antic centre cívic de Torre-romeu

L’antic centre cívic de Torre-romeu veurà millorada la seva accessibilitat en els pròxims mesos. L’Ajuntament ha adjudicat les obres de reforma per valor de 143.632 euros a l’empresa Construcciones Reformas Fachadas Condal. Previsiblement les obres començaran al març i acabaran al setembre.

L’antic centre cívic de Torre-romeu / CEDIDA

Es construirà un ascensor nou, que estarà adaptat i substituirà l’actual. També s’enderrocaran i es refaran les escales interiors i s’afegirà una nova sortida d’emergència. A part es renovaran les aixetes de tot l’edifici, així com la pintura dels paraments i de la fusteria interior.

L’equipament està al carrer del Francolí, 7, i s’utilitza per treball social. D’una banda hi treballa un equip d’educadors socials; i també és la seu del Centre Cultural de Torre-romeu i de l’Esplai Pandora de la Fundació Idea, dues entitats que fan activitats destinades a les persones grans, infants i adolescents.

Comentaris
To Top