Ciutat

Adjudicada la instal·lació de quatre nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Punt de recàrrega públic per a cotxes elèctrics de Sabadell, situat a l’avinguda de Can Bordoll, a la zona de Can Roqueta

Estaran situats en dues estacions diferents als barris d’Hostafrancs i Covadonga

Punt de recàrrega públic per a cotxes elèctrics de Sabadell, situat a l’avinguda de Can Bordoll, a la zona de Can Roqueta / LLUÍS FRANCO

La instal·lació dels quatre nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Sabadell començarà pròximament i es posaran en marxa a principis de l’any que ve. L’Ajuntament ha adjudicat el projecte amb un pressupost de 90.000 euros a Etecnic Movilidad Electrica SRL. Es preveu que les obres durin dos mesos.

S’instal·laran dues estacions de recàrrega, i cadascuna permet connectar dos vehicles. Una estació estarà al carrer de Prat de la Riba (Hostafrancs), tocant a la plaça de Catalunya; i l’altra al carrer d’Alguersuari i Pascual (Covadonga), davant de Fira i Club Natació Sabadell.

Els primers seran de càrrega ràpida i els segons, semi-ràpida. Se sumaran així a l’estació que ja hi ha a Can Roqueta, que també permet recarregar dos vehicles alhora, i en quan estiguin tots en marxa a Sabadell hi haurà sis punts de recàrrega en total en tres estacions diferents.

Sabadell tindrà quatre punts més de recàrrega de vehicles elèctrics l’any vinent

Comentaris
To Top