Ciutat

La façana de l’Ajuntament s’il·lumina de vermell pel Dia Mundial de la Sida

La façana de l’Ajuntament de Sabadell s’il·luminarà de vermell dimecres, 1 de desembre, com a mostra d’adhesió al Dia Mundial de la Sida.

A part d’això, el consistori també commemorarà aquesta data amb accions simbòliques de sensibilització i informació, que tenen per objectiu garantir el compromís vers l’adopció d’eines per posar fi a la discriminació de les persones seropositives.

Com a mostra de l’adhesió municipal a la commemoració del Dia Mundial de la Sida, la Junta de Portaveus de dijous 25 de novembre va aprovar la il·luminació de la façana de l’edifici consistorial, que lluirà de color vermell. A més, l’Ajuntament ha mostrat la seva conscienciació respecte de la necessitat de lluitar per combatre aquesta malaltia amb l’adhesió al Manifest del Dia Mundial de la Sida.

Aquest any, sota el lema 40 anys de respostes al VIH es vol fer èmfasi en la importància que té la participació de la societat, en conjunt, en la resposta davant del VIH. És per aquest motiu que aquest dimecres 1 de desembre, de 10 h a 14 h, al Racó del Campanar, Ràdio Sabadell i Actua Vallès faran un programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Sida. La carpa instal·lada per l’associació Actua Vallès, al Racó del Campanar, servirà de punt informatiu.

Comentaris
To Top