Diners

Cinc fundadors de ‘start-ups’ de Sabadell explicaran la seva experiència emprenedora

La Xarxa Onion, amb col·laboració amb el Diari de Sabadell, organitza aquest dimarts a la tarda (18 h) una taula rodona amb la presència de cinc joves emprenedors sabadellencs amb la intenció que expliquin la seva experiència sobre emprendre a Sabadell i debatin sobre el tema. La trobada, que s’emmarca dins del Mes de l’Emprenedoria, tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Qui vulgui assistir-hi, haurà d’inscriure’s a un formulari.

Arnau Navarro (Haddock), Tania Marcial (Tania Marcial), Joshua Molina (Oasis Hunters), Georgina Coll (Columat) i Xavi Martínez (United Gamers) seran els ponents. La intenció principal és que comparteixin amb els assistents quins han estat els motius que els han dut a emprendre, quines expectatives de futur tenen per als seus respectius negocis i si Sabadell és un bon lloc per engegar un negoci. També hi haurà torn de preguntes i consideracions per a les persones del públic.

Així mateix, el president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, explica que és un acte pensat per a “gent jove” que tingui “esperit emprenedor”. “Volem donar veu als joves, ja que ells també són capaços de muntar start-ups. La xerrada segur que serà útil per a persones que tenen dubtes de si fer el pas i crear una empresa o no”, afegeix.

15 joves que volen canviar el futur

S’organitzen activitats per atraure talent emprenedor a Sabadell

Comentaris
To Top