Ciutat

Aprovada la vacunació contra el coronavirus a nens d’entre 5 i 11 anys

Vacuna contra la Covid-19 de Pfizer-BioNtech / VICTÒRIA ROVIRA

La decisió arriba després que l’Agència Europea del Medicament avalés el vaccí pediàtric de Pfizer

Vacuna contra la Covid-19 de Pfizer-BioNtech/ VICTÒRIA ROVIRA

La Comissió de Salut Pública ha aprovat ampliar la vacunació contra la Covid-19 a menors d’entre 5 i 11 anys. En una reunió aquest dimarts al matí, l’organisme ha donat llum verda a la vacunació de nens amb el vaccí pediàtric de Pfizer després que l’Agència Europea del Medicament l’aprovés.

Espanya rebrà aquest desembre 1,3 milions de dosis d’aquesta vacuna i de cara al gener 2 milions més. Pfizer proposa administrar dues dosis de la vacuna pediàtrica als nens amb 28 dies de diferència, amb una quantitat total que equival a una de les dosis dels adults.

La previsió és que les autonomies disposin d’aquest vaccí pediàtric a partir de la setmana vinent, a mitjans de desembre.

Un de cada deu sabadellencs ja té la tercera dosi

Comentaris
To Top