Publicitat
Diners

Vallès Clima estrena oficines a Sabadell

Un operari, instal·lant unes plaques de sòl radiant / DS

Vallès Clima, empresa de l’àrea del Vallès Occidental que ofereix serveis a localitats com Terrassa, Sant Cugat, Cerdanyola i Sabadell, estrena oficines. 

La seva nova ubicació se situa a la ciutat de Sabadell. Concretament, al carrer d’Abat Escarré, 13, tocant a l’Eix Macià.

La localització ha estat triada estratègicament en un carrer secundari d’un nucli molt transitat de la ciutat, a prop d’una zona comercial i amb gran quantitat d’habitatges. “I així és més fàcil que nous clients s’hi acostin”, diuen des de Vallès Clima.

Actualment, l’empresa està apostant pel sòl radiant, un dels sistemes de climatització més utilitzats en els últims anys. “L’empresa compta amb 20 anys d’experiència en la instal·lació d’aquest sistema de calefacció”, afegeixen. 

En xifres totals, són més de 5.000 clients els que ja han confiat en la marca, convertint-la així en una empresa de referència del seu sector a la zona geogràfica en la qual treballa.

Ofereix el seu servei tant a particulars com a clients industrials. Dos clients amb perspectives diferents als quals l’empresa assessora i brinda la possibilitat d’oferir solucions a les necessitats que tinguin cadascun d’ells.

L’empresa està en plena expansió i rep nous clients contínuament, és per això que ha decidit crear unes instal·lacions noves a peu de carrer perquè el client accedeixi a ells d’una forma ràpida, pròxima i senzilla.

Publicitat
Comentaris
To Top