Diners

Angelo Ruggieri (System Action): “Volem expandir la nostra marca a tot Europa”

La marca sabadellenca de moda femenina System Action, propietat del Grup Paz Torras, ja es prepara per fer un salt endavant l’any 2022. El seu director general, Angelo Ruggieri, explica que a partir del gener la firma obrirà botigues pròpies en el canal multimarca a França i Itàlia, que se sumaran a les 23 botigues ja existents de la marca a tot Espanya, Andorra, Mèxic i Portugal. A més, System Action també pretén potenciar el mercat e-commerce per arribar a tots els països europeus. Dit això, la marca sabadellenca té previst tancar l’any amb 10 milions d’euros de facturació, un 30% més respecte al 2020.

Quina valoració feu de l’any 2021 a System Action?

En fem una valoració molt positiva. La Covid ens ha servit per fer canvis que eren necessaris. Hem augmentat vendes a través del nostre canal digital, gràcies a pàgina web de System Action i als convenis que tenim amb El Corte Inglés i Zalando. Les 23 botigues físiques que tenim ara també han funcionat. Aquest any n’hem obert a Portugal, Mèxic i a diversos llocs d’Espanya.

Teniu previst obrir una nova botiga física pròximament?

Sí. La nostra intenció és seguir col·laborant amb El Corte Inglés i obrir nous corners de la nostra marca als seus establiments. A més, volem fer-nos un lloc en el canal multimarca a Europa i obrir botigues a França, Itàlia i Portugal, on ja en tenim una. D’altra banda, pel que fa al canal digital, firmarem aviat un conveni amb About You i La Redoute, empreses líders en e-commerce de moda. En definitiva, volem expandir la nostra marca a tot Europa.

Angelo Ruggieri és el CEO de System Action, la marca sabadellenca de moda femenina / CEDIDA

System Action manté l’aposta per les peces de roba de moda femenina?

Nosaltres seguim amb la mateixa línia que sempre. Oferim peces de roba d’alta qualitat per a dones i volem consolidar-les. Els nostres teixits els fabriquen a Sabadell, Terrassa i Igualada. Dit això, ara també volem potenciar els accessoris, sobretot les bosses de mà per a dona.

Què suposa per a vosaltres formar part del Grup Paz Torras?

Per a System Action és un orgull formar part de Paz Torras, ja que significa treballar al costat d’un grup tèxtil, creat l’any 1969, molt conegut a l’Estat i a la resta d’Europa en el sector de la moda. Paz Torras ens ajuda a donar a conèixer la nostra marca entre els clients potencials.

Quines expectatives de futur té la vostra marca?

El nostre objectiu és seguir creixent com fins ara de cara a l’any 2022. Volem expandir-nos en el canal digital i obrir més botigues físiques a Europa. De fet, un cop hàgim obert botigues a França i Itàlia, també en volem estrenar abans de final d’any a Alemanya, Bèlgica i altres països del nord d’Europa.

Quant teniu previst facturar a finals d’any?

Encara no tenim les dades del mes de desembre, però tenint en compte les de novembre i la resta de mesos del 2021, calculem que facturarem uns 10 milions d’euros aproximadament. Això suposaria un 30% més de facturació respecte a l’any anterior.

Comentaris
To Top