Ciutat

El Taulí prohibeix totes les visites als pacients ingressats pel repunt de la pandèmia

El Taulí prohibeix de nou les visites als pacients ingressats pel repunt de casos de coronavirus

Un pacient ingressat a l'UCI del Taulí per coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA

El Taulí prohibirà totalment les visites als pacients ingressats a l’hospital pel repunt de contagis de coronavirus. La mesura s’aplicarà a partir d’aquest dijous, 16 de desembre.

L’hospital activa així novament un dels mecanismes que des de ja fa mesos té en marxa la corporació sanitària com a mesura de prevenció de la pandèmia, que consisteix a restringir les visites segons la incidència acumulada de la Covid-19.

Des de l’1 de desembre, les visites ja estaven limitades a una persona per pacient i durant unes hores determinades; ara, la restricció puja un esglaó més i ja no estaran permeses les visites a les persones hospitalitzades. La corporació sanitària es compromet a posar-se en contacte de manera individualitzada per assegurar la comunicació amb els familiars.

En els últims set dies, a l’àrea del Taulí (Vallès Occidental est), aquest indicador és de 262,77 casos per cada 100.000 habitants, i 503,76 a 14 dies vista. La restricció de les visites es decideix en funció de la situació del coronavirus entre la població i –no només– segons en quin punt es troba l’hospital. Actualment, al Taulí hi ha 25 pacients hospitalitzats per aquesta malaltia, mentre que a Sabadell els contagis s’han multiplicat per set respecte al mes anterior, passant de 206 a 1.458.

Pendents de l’efecte pont de la Puríssima sobre els contagis de coronavirus

Comentaris
To Top