Diners

Parlem obre la seva primera botiga a Sabadell

Parlem Sabadell
Imatge de l'establiment de Parlem a Sabadell / CEDIDA

Parlem Telecom obre la seva primera botiga física a Sabadell. El nou establiment, situat a la Rambla, 114, permet a la companyia de telecomunicacions seguir amb el seu pla d’obertura de botigues per tot el territori català per augmentar la proximitat vers els seus clients.

La botiga de Sabadell es va inaugurar aquest dimarts 14 de desembre amb la presència de l’expresidenta del Parlament de Catalunya i exregidora de l’Ajuntament de Sabadell, Carme Forcadell, que va presentar el seu darrer llibre amb vocació feminista, Escrivim el futur amb tinta lila.

Carme Forcadell, a la inauguració de la botiga de Parlem a Sabadell / CEDIDA

Des de Parlem Telecom asseguren que el Vallès Occidental és una comarca estratègica per a la companyia. De fet, ja compta amb una botiga a aquesta comarca inaugurada recentment, concretament a Terrassa, que és la segona ciutat amb més clients de Parlem Telecom de tot Catalunya (només per darrere de Barcelona) i té la quota de mercat més alta de l’operadora, amb més de 3.200 clients residencials i unes 180 empreses.

Els clients de Parlem Telecom poden gaudir de serveis addicionals a les botigues de l’operadora catalana com, per exemple, descomptes de fins al 20% en contractar una assegurança a la mútua catalana Mussap

Pla d’expansió territorial

El pla d’expansió territorial de la companyia de telecomunicacions catalana preveu obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la de Sabadell, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquestes dues botigues recentment inaugurades al Vallès Occidental, Parlem ha obert en els últims mesos establiments a Blanes, Vic, Malla, Terrassa, Amposta, Barcelona, Igualada, Granollers, El Vendrell i Manresa en un procés d’expansió que s’allargarà durant el 2022 per cobrir tot el territori català.

Paral·lelament, Parlem Telecom també aspira a esdevenir un grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa Aproop, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià, que també compta amb botigues físiques.

Interior de la botiga de Parlem a Sabadell / CEDIDA

Comentaris
To Top