Ciutat

Manuel Bustos lamenta haver estat “tan ingenu” amb la retirada de multes en una entrevista a Diari de Sabadell

L’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, lamenta haver estat “tan ingenu i haver comès aquests errors” per haver retirat les multes que l’han condemnat a tres anys de presó. El Diari de Sabadell publica a l’edició d’aquest dissabte, 18 de desembre, la primera entrevista a l’exlíder socialista la mateixa setmana en què s’ha conegut la sentència.

Manuel Bustos, en l’entrevista amb el D.S. / LLUÍS CLOTET

Com a màxim a mitjans de gener, Bustos haurà d’ingressar en un centre penitenciari per complir la condemna. L’Audiència Provincial de Barcelona va denegar el passat dijous la suspensió de la pena que demanava la defensa i va ratificar els tres anys d’empresonament per tràfic d’influències i prevaricació per haver enretirat dues multes a familiars.

En l’entrevista Manuel Bustos assegura que “és innocent i parla de qüestions com el procés judicial del cas Mercuri, la retirada de les multes, les referències a la seva persona en la política municipal i sobre l’acusació popular, Sabadell Lliure de Corrupció. L’entrevista es podrà llegir a les pàgines 4 i 5 de l’edició del Diari d’aquest dissabte.

Les trucades que han condemnat Manuel Bustos en el cas de les multes

Comentaris
To Top