Ciutat

Mans Unides inscriu els seus colors a les escales de l’església de Sant Fèlix

El color es transforma a la plaça Sant Roc durant l'encesa d'espelmes de Mans Unides/ Lluís Franco

L’ONG catòlica, Mans Unides, dona la benvinguda al Nadal amb la seva popular encesa d’espelmes a les escales de l’esglèsia de Sant Fèlix. L’acte que s’ha allargat durant tota la tarda a la plaça Sant Roc ha aplegat una bon grapat de veins que han volgut col·laborar amb l’organització benèfica. Des de les 17 de la tarda s’han anat succeint l’encesa d’espelmes que progresivament, i a mesura que ceia la nit, anaven formant un nou mural a les escales de l’esgèlsia del centre.

“Un any més donem la benvinguda al Nadal” ha compartit des de l’estrada Concepció Cabanes, responsable de Mans Unides, per tal de celebrar “plegats i solidàriament” l’arribada de les festes. La popular encesesa d’espelmes s’ha acabat de dibuixar sobre les 19 de tarda mentre corals de Sabadell i Terrassa posaven les notes d’una nit freda però especialment festiva.

La iniciativa és per sufragar la seguretat alimentaria al Camerun/ LLUÍS FRANCO

Una encesa ja del tot tradicional

La popular encesa d’espelmes ha pogut continuar el projecte solidari de Mans Unides per garantir la seguretat alimentaria al Cameru a través d’un donatiu de 2 euros per candela. Una iniciativa que s’agermana amb la que ja va portar a terme Mans Unides, conjuntament amb Caritas, amb el Concert Solidari del novembre. Un dels actes de més rellevància per tal de teixir aliances amb la societat civil que l’actual responsable, ja no només de Sabadell sinó de tots els Vallessos, de Mans Unides, Concepció Cabanes, ja pensa en la seva celbració a la Farandula el 2022.

El Concert Solidari torna més terapèutic que mai

L’èxit de l’encesa d’espelmes omple avui la plaça Sant Roc/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top