Ciutat

Marta Farrés guanya una secretaria a la nova executiva socialista

Marta Farrés presideix el congrés extraordinari del PSC, avui a Barcelona

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha sigut elegida com a viceprimera secretaria d’Igualtat i Acció Social dins de la nova executiva del PSC. Un nou organigrama del partit resultant del  congrés extraordinari que el socialisme ha celebrat avui a Barcelona per ratificar a Salvador Illa com a primer secretari en substitució de Miquel Iceta.

En total, la comissió executiva estarà formada per 54 membres. La nova estructura configurada per Illa, amb més viceprimeres secretaries, busca fer un projecte més col·lectiu. Un dels objectius es potenciar “el municipalisme”, amb el lideratge de l’alcaldessa de Sabadell i d’altes ajuntaments de l’àrea metropolitana.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa Farrés, que havia sigut escollida prèviament com a presidenta del congrés extraordinari d’avui, ha fet gala del municipalisme per tal d’interpel·lar al govern de la Generalitat. “Els alcaldes i alcaldesses no podem fer veure que no existim, necessitem que la Generalitat no ens ignori”. L’alcaldessa ha recordat la necessitat de reconduir la situació de l’atenció primària i a les escoles, per tal que “tornin a ser centres educatius de convivència”. Alhora ha acusat d’altres forces polítiques d’utilitzar els centres per “dividir a les persones”. També ha demanat al Govern un augment dels recursos per tal de deixar d’identificar la política municipal com a “gestors de la misèria“.

Comentaris
To Top