Ciutat

Un conductor positiu en cocaïna xoca contra quatre vehicles i un arbre a Sabadell

Eren les 22.40 h de dilluns, 20 de desembre, quan un conductor va xocar contra quatre vehicles estacionats i un arbre, al carrer de Plini el Vell, a Can Llong. Després de rebre l’avís d’un veí, s’hi va desplaçar la Policia Municipal de Sabadell.

Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, un home de 47 anys. Va donar positiu amb un resultat de 0,32 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Ara bé, la policia va tenir la intuïció que el conductor no només es trobava sota els efectes de la beguda.

Davant dels símptomes evidents que mostrava el conductor d’estar afectat per substàncies, els agents van decidir realitzar-li un test de drogues i, efectivament, va donar positiu en cocaïna.

Es van instruir diligències judicials contra el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sota la influència de begudes alcohòliques i drogues i per estar implicat en un accident de trànsit.

Publicitat
Comentaris
To Top