ESPORTS

Un ‘novell’ que no renuncia a res

Sergi Giralt, a Jeddah / Imaginecreators

“Per fi he pogut fer realitat el somni d’estar aquí –Aràbia Saudita–.  Mai m’hauria imaginat viure una cosa tan bèstia com aquesta”, reconeix, emocionat, el copilot Sergi Giralt.

Aquest sabadellenc, guanyador de nombroses proves de regularitat en l’actualitat i guardonat per la FIA amb el trofeu de campió d’Europa de Ral·lis de Regularitat en la modalitat de cotxes històrics, prendrà part, a partir d’aquest dissabte 1 de gener del Dakar clàssic, el ral·li més dur i exigent del món: “És el meu primer ral·li i vinc a aprendre, però amb ganes de fer-ho bé”, avisa el sabadellenc.

Un ‘fer-ho bé’ que qui el coneix sap que és una declaració d’intencions, per molt que sigui un novell sobre aquest ral·li i terreny.

Ara, un cop a dins de la bombolla del Dakar, després de superar dues proves PCR i les verificacions tècniques del Toyota HDJ80 –ha participat en set dakars com a vehicle d’assistència– el veritable compte enrere ja ha començat: “Aquest dijous fem un test privat de 140 quilòmetres, amb un tram de vint quilòmetres dividits en dos sectors on entrarà la navegació, que ja en tinc ganes d’engegar el blunik”, afirma.

Dissabte pròleg, on tot i no puntuar, servirà per acabar de decidir en quina mitja –ara, baixa– participarà el tàndem Piña-Giralt. A partir del dia 2 de gener, dotze etapes per arribar, de nou, a Jeddah: “Serà dur i passaran coses, però estem preparats”.

Comentaris
To Top