Publicitat
PATRIMONI DE SABADELL

Fotografiant ‘Sabadell la nuit’

Nuit
/ CEDIDA

Anar a caminar amb l’objectiu de començar l’operació biquini, però acabar traient la càmera per fotografiar una de les zones més emblemàtiques de Sabadell: l’Eix Macià. Aquest és el cas del sabadellenc José Miguel LujánLuqui Luján–, que el passat 3 de gener va caure a la temptació de retratar la nit de Sabadell i les llums de Nadal dels seus edificis.

“Vaig anar a fer un passeig i vaig agafar la càmera per si de cas. Em vaig parar a l’Eix Macià, ja que em va cridar l’atenció com quedaven de boniques les llums de Nadal. La meva intenció va ser retratar el Parc Catalunya, El Corte Inglés i la Torre Millenium. Aquesta zona és una de les millors de Sabadell”, explica Luján, que és entès en fotografia.

El sabadellenc és una de les persones més actives del grup de Facebook Patrimoni Sabadell. De fet, aquest desembre també va penjar fotografies de llocs emblemàtics de la ciutat. “No puc viure sense utilitzar la càmera. M’agrada compartir les fotografies que faig per saber-ne l’opinió de la gent”, apunta.

Publicitat
Comentaris
To Top