Publicitat
Vallès

Troben els cadàvers d’una parella en una barraca a Montcada i Reixac

barraca incendi mort montcada

L’Ajuntament reclama ajuda per posar fi a la situació de decadència que es viu al Pla del Besòs

Famílies en situació d'extrema vulnerabilitat viuen a les barraques del Pla del Besòs / D.S.

Els Mossos d’Esquadra van trobar diumenge a la tarda dos cadàvers a l’interior d’una barraca al Pla del Besòs, a Montcada i Reixac. Segons els primers indicis, la causa de la mort hauria estat una intoxicació de fum, ja que es van trobar restes de fusta d’un foc que les dues persones haurien fet a terra per escalfar-se.

Es tractaria d’una parella d’aproximadament uns 40 anys que, segons l’Ajuntament, “malvivia” en una de les barraques. Els cossos van ser descoberts després que s’apreciés fum sortint de l’interior de la barraca, tancada.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha lamentat els fets i ha expressat que des de fa temps l’Ajuntament “intenta trobar solucions amb totes les administracions implicades” per posar remei a la situació d’emergència que es viu a les barraques del Pla del Besòs.

Es tracta d’una zona on s’acumulen residus. Campos reclama ajuda a altres administracions per netejar l’espai, una tasca que costaria al voltant de 3 milions d’euros.

Publicitat
Comentaris
To Top