Publicitat
Ciutat

Un incendi en un habitatge de Sabadell causa tres ferits per inhalació de fum

Un incendi al subterrani d’un habitatge al carrer d’Antoni Cusidó, 134, al barri de La Creu Alta, aquesta mitjanit ha causat tres ferits lleus per inhalació de fum. Els Bombers han rebut l’avís a les 01:35 hores i cinc dotacions del Cos s’han desplaçat fins a l’edifici per apagar el foc. Es desconeixen les causes que van originar l’incendi.

Les tres persones afectades -un home de 59 anys, una dona de 55 i una jove de 15- han sigut ateses en el mateix lloc dels fets i no ha sigut necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. En l’actuació també han intervingut dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres unitats de la Policia Municipal de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top