ESPORTS

Castellet es classifica per disputar la final de la copa del món a Laax

Castellet arriba a la final amb la quarta millor puntuació

El compte enrere per Beijing 2022 ha començat. Els Jocs Olímpics s’apropen i les cites prèvies són un bon indicador per saber en quin moment de forma es troba Queralt Castellet. La rider de Sabadell s’ha classificat per disputar la final de la copa del món FIS Laax Open, prevista per aquest dissabte, amb una ronda de 80,40 punts.

Castellet ha fet una primera ronda (79,60 punts) amb una sèrie de trucs amb molta alçada i tècnica, preludi de què acabaria aconseguint en una gran segona baixada on s’ha enfilat fins als 80,40 punts, només superada per la nord-americana Chloe Kim, la xinesa Xuetong Cai i la japonesa Mitsuki Ono.

Publicitat
Comentaris
To Top