Ciutat

Sabadell comença a reparar 29 fonts de boca que no funcionen

L’Ajuntament rehabilitarà o substituirà les fonts que es troben en mal estat o no funcionen

Font de boca al Parc Catalunya / D.S.

Aquesta setmana han començat les actuacions de rehabilitació de 29 fonts de boca distribuïdes per diverses places i espais públics de Sabadell. L’actuació, aprovada per l’Ajuntament, consistirà en la rehabilitació o substitució de diferents fonts de boca que es troben en mal estat de conservació i que, per tant, a hores d’ara resten inoperatives.

Aquesta actuació representa la segona fase d’un projecte del qual ja es va dur a terme la primera part. Un cop completada aquesta segona fase, s’hauran renovat un total de 51 fonts a la ciutat.

L’empresa encarregada de dur a terme les obres és Proseñal, SLU, i actuarà al llarg de tres mesos a diversos districtes de Sabadell on es troben les fonts que necessiten reparació. L’import total de l’adjudicació del contracte d’obres és de 92.839,11 euros. Les actuacions a realitzar seran diverses, i variaran segons la necessitat que tingui cada font.

Les tasques que es duran a terme engloben des del desembossament amb l’embornal, la retirada de les fonts obsoletes i la seva substitució per unes de noves i les reparacions de fuites d’alimentació. Pel que fa al trànsit, no es preveu que al llarg dels tres mesos d’obres hi hagi cap mena d’afectació en aquest sentit.

Publicitat
Comentaris
To Top