Publicitat
Ciutat

El PP titlla l’Ajuntament de Sabadell “d’ocupafriendly”

Els populars han assenyalat que l’ocupació d’habitatges és un problema a Can Puiggener

Cuca Santos acompanyada de Pepe Ortiz i Manu Reyes / VICTÒRIA ROVIRA

El PP s’ha reunit a Can Puiggener amb membres de diferents associacions sabadellenques amb la intenció de recollir queixes i propostes en matèria d’immigració. La secretària general del partit, Cuca Santos, ha estat acompanyada del president de la formació a Barcelona, Manu Reyes, i del diputat al Congrés Pepe Ortiz, en la trobada amb representants d’Espartanas Por la Libertat, l’associació marroquina Amal, la Federació d’associacions de Guinea-Bissau i Àfrica Negra Sabadell.

En roda de premsa, Santos ha criticat l’Ajuntament per actuar amb “desídia” davant la immigració. En el mateix sentit, Reyes ha afirmat que “els veïns transmeten que la ciutat està deixada”.

Els populars han assenyalat que l’ocupació d’habitatges és un problema a Can Puiggener i que “Sabadell és ocupafriendly“. “Els veïns tenen por de sortir de casa per si algú els ocupa casa seva”, ha prosseguit Reyes, que reclama un canvi legislatiu en el Codi Penal per agilitzar les desocupacions, a més “d’endurir l’empadronament perquè els ocupes no puguin accedir a ajudes”.

Ortiz, que és portaveu nacional del PP en matèria d’immigració, ha afirmat que a Sabadell “els col·lectius d’immigrants estan discriminats” i que el seu partit defensa la immigració, però “regular, ordenada i orientada al mercat laboral”. Ha afegit que Can Puiggener pateix les conseqüències de “la immigració irregular” i que es tradueix en més ocupacions.

Publicitat
Comentaris
To Top