Publicitat
Ciutat

Les obres a l’aparcament de terra de l’Eix Macià començaran la setmana vinent

El solar acabarà tenint un únic accés a partir de la primavera

El solar que es readaptarà / LLUÍS FRANCO

El dimecres 2 de febrer comencen les feines d’adequació del solar de l’Eix Macià, situat entre les avingudes dels Paraires i de Lluís Companys. Les tasques consisteixen en una primera intervenció d’una part dels terrenys de l’aparcament, que acabarà tenint un únic accés.

El pressupost de les actuacions és de 23.132 euros i es preveu una durada de dos mesos. Algunes de les tasques que s’hi faran són la creació d’un nou accés de doble sentit, per la Via Augusta, amb peces de gual i rampes de formigó, la instal·lació d’un pòrtic d’accés amb senyalització per establir un límit de gàlib, la reparació de les voreres de les avingudes dels Paraires i de Lluís Companys, col·locació de pilones i la formació d’un cavalló de terres en el límit de la plataforma superior del solar.

Els dos accessos actuals quedaran tancats. A més, també està previst traçar un recorregut segur a l’interior de l’espai de terra amb blocs tipus New Jerseys. I un altre dels canvis que es farà a la zona és delimitar la part baixa del solar amb pilones de formigó per evitar l’estacionament en la zona de més pendent i garantir així la seguretat dels vehicles.

El solar de l’Eix Macià tindrà un únic accés a partir del març

Publicitat
Comentaris
To Top