Publicitat
Ciutat

Salas construirà 19 pisos a Sabadell en el solar que deixarà l’Escola del Sol

L'edifici de l'Escola del Sol on es farà la nova construcció de Salas / VICTÒRIA ROVIRA

La promoció es farà entre el carrer del Migdia i la plaça de Vila Arrufat, al Centre

L'edifici de l'Escola del Sol on es farà la nova construcció de Salas / VICTÒRIA ROVIRA

La promotora immobiliària sabadellenca Salas aixecarà 19 habitatges a l’espai que ocupa l’educació infantil de l’Escola del Sol del carrer del Migdia, 35 (Centre). L’operació es fa d’acord entre les dues parts i no es començarà a desenvolupar fins que al mes d’abril, com està previst, el centre educatiu es traslladi en un nou edifici que ja està acabat de construir al carrer de l’Escola Pia.

Salas farà aquests 19 habitatges en dos blocs amb una zona comunitària que els unirà, i és que la futura promoció immobiliària ocuparà exactament el mateix solar que fins ara acull l’escola, de manera que una part dels habitatges es faran a la façana del carrer del Migdia i, l’altra, a la que hi ha a la plaça de Vila Arrufat. Els dos blocs tindran entrada independent i compartiran la zona comunitària amb piscina i una planta soterrània amb 21 places d’aparcament de cotxes, 8 de motos i trasters.

La façana del carrer Migdia de l'Escola del Sol / VICTÒRIA ROVIRA

La façana del carrer Migdia de l’Escola del Sol / VICTÒRIA ROVIRA

Els pisos resultants tindran entre 1 i 4 habitacions i un o dos banys. La promotora assegura que treballarà amb materials de primera qualitat com paviment general de parquet sintètic i porcellànic a les zones humides; aerotèrmia o barbacoa en el cas dels dúplex. La intenció de Salas és que fins que no es completi el trasllat de l’escola no es posarà en marxa la petició de les llicències corresponents d’enderroc i obres de l’edifici actual, de manera que la construcció del nou immoble difícilment començarà aquest any.

L’Escola del Sol es trasllada en un nou edifici el mes d’abril

Publicitat
Comentaris
To Top