Publicitat
Ciutat

Els sindicats no majoritaris es reuneixen a Sabadell en contra de la reforma laboral

Capçalera de la manifestació dels sindicats no majoritaris en contra de la reforma laboral de PSOE-UP, avui a la Creu de Barberà/ Victòria Rovira

Els sindicats Coordinadora Obrera Sindical (COS), el Sindicat de Comissions de Base (co.bas), CGT i CNT s’hi han reunit aquest migdia a la plaça de la Creu de Barberà per manifestar el seu rebuig davant la reforma laboral que la coalició PSOE-UP pretén portar a votació al Congrés la setmana vinent. La munió de sindicats no majoritaris ha definit el nou decret del govern com “la continuació d’un marc de precarització”, en referència a la reforma laboral aprovada pel PP el 2012.

El discurs ha mostrat una forta oposició a les línies generals que han definit el diàleg social entre els sindicats majoritaris i la patronal espanyola a l’hora d’aprovar el decret que encara busca consolidar una majoria parlamentària. La reforma del PSOE-UP “no acaba amb la temporalitat”, ni amb “l’onada de privatitzacions” – han manifestat els sindicats -; dues de les pedres angulars de la reforma que ha liderat l’actual ministra de treball, Yolanda Díaz.

/VICTÒRIA ROVIRA

En la jornada d’avui, la manifestació hi ha reunit a una cinquantena de persones en un dels extrems de la plaça de la Creu de Barberà. A l’amalgama de sindicats s’hi han sumat les formacions Corrent Roig i L’Obrera. Durant l’acte, els concentrats s’hi han mobilitzats durant uns minuts dins de la calçada de la carretera de Barcelona, però no hi ha hagut cap alteració rellevant de la circulació.

Publicitat
Comentaris
To Top