Publicitat
Oci i cultura

Santa Salut i Flashy Ice Cream, a l’estudi de gravació

Santa Salut, al senzill ‘Oasis’ / DS

L’escena urbana de Sabadell fa doblet aquest febrer, amb el llançament dels nous discos de Santa Salut i Flashy Ice Cream. 

La primera a fer match serà Santa Salut, amb el rap combatiu en un treball que ha titulat Discòrdia. Editat entre Yuukii i Halley, el disc explora tres mons diferents, la terra, el cel i l’infern, fusionant gèneres tan diversos com la neobalada o el flamenc amb el rap. 

Però els fans ja tenen material per escoltar, abans de l’estrena oficial de dijous vinent. I és que a finals del 2021 va llançar el senzill Self Love, d’aire underground i envoltat d’art urbà. Posteriorment, han arribat els temes Oasis i La Minifaldilla, mescla el gènere mare de l’artista, el rap, amb la ferocitat del drill i el dinamisme del g-funk.

La sabadellenca té un febrer mogut, ja que marxa a l’Argentina de gira. Un dels primers bolos confirmats és el que farà a la sala The Roxy de Palermo, el 18 de febrer.

Tornarà a casa ràpidament, ja que el març té altres concerts, com el que oferirà a la veïna Terrassa, en el marc de la Temporada de música moderna (TMM). Serà el 6 de març a l’emblemàtic escenari de la Nova Jazz Cava (20 h). 

Tot roda per a Santa Salut, que va tancar el 2021 col·locant el seu el tema Lluna en l’onzena posició dels videoclips en català més vistos a YouTube (amb 455.800 reproduccions).

Flashy Ice Cream, a un concert a Lleida / DS

Flashy Ice Cream

L’altra formació musical que estrena LP és Flashy Ice Cream, que en aquesta ocasió exploraran camins més enllà del trap. Ho veurem a partir del 18 de febrer, quan publiquen el seu treball, Hangover.

Després d’una de les cançons d’aquest estiu, Només tu, va arribar Brexit, un tema que sap apropar-se a una sonoritat drill i a una lírica afilada i contundent, amb la col·laboració del Yung Mare de la P.A.W.N GANG i amb la producció del Koa de 31FAM. 

Fa ben poc, van presentar XDONA. I és aquest, realment, el primer avançament del seu tercer àlbum Hangover. Un tema que parla d’oblidar-se dels problemes del dia a dia, de gaudir de la festa i dels plaers que ens fan escapar de la rutina. Una d’aquelles cançons que deixa entreveure la vida íntima dels artistes, en què parlen de la dificultat de combinar el seu estil de vida amb cuidar les relacions personals. El grup aporta una lletra més reflexiva en aquest tema, com per exemple amb la frase “no t’enamoris de mi perquè soc fugaç”. Allà recalquen que no viuen una vida típica i estable, amb un present sense por al futur, sinó que el seu món està en constant moviment. 

A més a més, el proper divendres, 4 de febrer, avançaran el darrer tema de l’àlbum: Cops. 

Cronopios

Finalment, la banda Cronopios, de Cerdanyola del Vallès, fusiona els gèneres ballables al seu disc La jungla dels farsants. També ha estat editat amb Delirics.

Publicitat
Comentaris
To Top