Publicitat
Ciutat

L’entitat femVallès reclama a l’Estat més seguretat a l’AP-7

La demora a la carretera C-58 s’ha incrementat un 23% respecte al 2019 / lluís franco
La carretera C-58 en imatge d'arxiu / Lluís Franco

L’associació femVallès ha demanat per carta al Ministeri d’Interior solucions en seguretat i funcionalitat a l’AP-7 i els seus laterals (B-30). L’entitat proposa moderar la velocitat i regular l’avançament de camions en els quilòmetres on es concentren els accidents i les retencions periòdiques. Ho fan després del passat accident mortal a l’autopista que va deixar tres víctimes mortals i tres ferits a l’altura de Barberà del Vallès.

“La Generalitat ha introduït millores amb petites intervencions en els carrils d’accés de les autopistes C58-C17 amb l’AP7-B30”, apunten en un comunicat. L’associació demana ara la millora dels accessos entre l’AP7-B30 i la C58-C17. Aquestes actuacions “permeten una reducció important de les cues i retencions a banda d’un guany en seguretat”. A banda, demanen un pla de millora general dels nusos, connexions (C58, C17, N150) i vies laterals (B30) per integrar l’autopista.

Tres morts en el greu accident múltiple a l’AP-7

Publicitat
Comentaris
To Top